2023 október 13 & 14
Hungexpo Budapest
Jegyrendelés Hírlevél Official trailer En
Okt 13 – Péntek
Hernan Cattaneo Worakls Orchestra Yotto Metha Colbora Hoffmann Daniel Works Milkyman Szamy Sabee
Okt 14 – Szombat
Ben Klock Chris Liebing Daria Kolosova Dj Rush Fjaak Frederic. & Caiva Jonathan Kaspar Kobosil Len Faki Lokier Perc Regal Sam Paganini Denes Toth Hot X Mateo & Spirit Nakrasia & AND/OR SanFranciscoBeat Secret Factory Lerm SouveQ Yöurr 88dubs
Bónusz 2023 timetable

BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2023

2023. október 13-án és 14-én újra megnyitja kapuit Közép-Európa legnagyobb beltéri elektronikus zenei rendezvénye, a BÓNUSZ Electronic Music Festival.

Az immár KÉT NAPOSRA bővült eseményen a német LiveFRAME Design csapata biztosítja majd a világszínvonalú látványt, amihez lézer show és a magyar techno történelemben eddig egyedülálló, 50 méter széles gigantikus ledfal is párosul.

A pénteki napon, a fesztivál nyitóeseményeként lép színpadra 20 fős nagyzenekari kísérettel a WORAKLS ORCHESTRA, amelyet végre itthon is méltó körülmények között hallgathatunk majd. Az este további fellépői a finn YOTTO és az argentin szupersztár HERNAN CATTANEO lesz, aki egy hosszú záró szettel készül.

Ugyanezen a napon a szabadtéri stage-en a BUDAI HOUSE CLIQUE DJ-i játszanak.

Október 14-én, szombaton a RED ARÉNÁban SAM PAGANINI, CHRIS LIEBING, BEN KLOCK, és KOBOSIL lépnek fel, míg a hazai pályát HOT X, MATEO & SPIRIT és SANFRANCISCOBEAT képviselik.

A fesztivál második napján külön arénát kap a YOUTOPIA, ahol olyan djk adják egymásnak a pultot mint DJ RUSH, PERC, DARIA KOLOSOVA, REGAL vagy FJAAK ! Ha előző évben ott voltál akkor tudod mire számíthatsz, hiszen idén a tavalyival tökéletesen megegyező, 360 FOKOS SZÍNPADKÉP lesz, ahol együtt táncolhatunk a DJ-kkel.

A SECRET FUSION Stagen a nemzetközi szinten is egyre nagyobb sikereket elérő kiadó előadói, azaz többek között a SECRET FACTORY és DÉNES TÓTH mellett a Kompakt kiadó üdvöskéjét, JONATHAN KASPAR-t is hallhatod.

NE HAGYD KI 2023 -ban se Közép-Európa legnagyobb és leglátványosabb beltéri ELEKTRONIKUS ZENEI FESZTIVÁLJÁT !