2015.11.21.
HUNGEXPO BUDAPEST

Hírek

RUHATÁR ÉS ELVESZETT TÁRGYAK! ITT SEGÍTENEK

A 2015-ös BÓNUSZ Electronic Music Festival-on felmerült ruhatárral és elveszett tárgyakkal kapcsolatos problémákkal az alábbi email címeken keresztül érdeklõdhettek.

 

 

REBEKAH HIVATALOS KÖZLEMÉNYE!

Rebekah párizsi átszállásának lekésése miatt sajnos elmaradt a 2015-ös BÓNUSZ Electronic Music Festival-on való fellépése. Ahogy Facebook bejegyzésében is írta: rendkívül sajnálja a történteket, és rajta vagyunk, hogy 2016-ban pótoljuk az elmaradást.

Eljött az idõ: szombaton BÓNUSZ Fesztivál 2015!

Már csak órák vannak hátra Közép-Európa legnagyobb beltéri elektronikus zenei rendezvényéig, a BÓNUSZ Electronic Music Festival-ig! Közel 40 nemzetközi és magyar DJ érkezik a világ és hazánk élvonalából, hogy közösen végigtomboljunk velük egy egész éjszakát a budapesti Hungexpón!

Még péntek délig kaphatóak a Meex csoportos diákjegyei a 2015-ös BÓNUSZ Electronic Music Festival-ra

A Meex által biztosított újfajta diákkedvezmény, amelyet 5 fõs csoportjegyek formájában tudtok igényelni a BÓNUSZ Electronic Music Festival-ra, péntek déli 12:00-ig lesznek megvásárolhatóak! A jegyek ára 4998 HUF/darab, amelyekre nem vonatkozik idõkorlát, és külön-külön is érvényesíthetõek. Nagyon fontos, hogy a csoportos diákjegyeket kizárólag érvényes magyar diákigazolvánnyal együtt lehet felhasználni!