2015.11.21.
HUNGEXPO BUDAPEST

BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESZTIVÁL

2016. április 23-án, szombaton kerül megrendezésre Közép Európa legnagyobb egynapos elektronikus zenei fesztiválja. A Magyarország leglátványosabb e-zenei eseményeként is számon tartott Hyperspace, a tavalyi évet is felülmúló vizuális show elemekkel, és az elektronikus zenei szcéna külföldi és hazai éllovasaival készül felejthetetlenné tenni az éjszakát.

A gigantikus Red arénában, az amszterdami premiert megelőzően, Magyarországon mutatja be először a különleges, direkt a jeles eseményre tervezett vizualizációval kiegészített hybrid live produkcióját DUBFIRE! Mellette korunk legizgalmasabb előadói közül idén Franciaországból érkezik GESAFFELSTEIN, akit olyan elismert művészek egészítenek ki, mint a közönség kedvenc CHRIS LIEBING és a THE ADVENT VS INDUSTRIALYZER duó. Ráadásul szintén a Red arénában köszönthetjük LEN FAKI-t és a libanoni NICOLE MOUDABER-t is!

A nemzetközi színtéren is elismert holland titánok közül DANNIC, DYRO, FIREBEATZ, DON DIABLO és JULIAN JORDAN bontja majd le a Blue aréna falait. A Green aréna felfokozott hangulatáról ez alkalommal is a stílus nagyjai gondoskodnak majd, hiszen itt táncolhatunk kifulladásig DAVID SQUILLACE, KAROTTE, REBOOT és PETAR DUNDOV live szettjeire, de érdemes a kihagyhatatlan listára tenni a Detroitból érkező STACEY PULLEN és az örök kísérletező MAX COOPER fellépését is! Hazánk úttörő szelektorai sem maradhatnak ki a műsorból, így a Red arénában HOT X mellett, az egyedülálló nemzetközi sikereket elérő JAY LUMEN, illetve az itthon már számtalanszor bizonyított SANFRANCISCOBEAT és GABOR KRAFT kínál majd meg benneteket a legjobb techno zenékkel.

A Blue aréna hazai pályájának képviseletét ANDRO, JULIA CARPENTER, MUZZAIK, FIREDOG és a DUBLIC fivérek látják el. PETER MAKTO és az újonnan reflektorfénybe került MAX DEMAND mellett, a Green aréna közönségét YVEL & TRISTAN és a SECRET FACTORY készül átmozgatni.

Idén is sokszínű zenei élményt ígérő programkínálattal jelentkezik a szabadtéri Soundhead terasz, melynek pultjában SIKZTAH, CROSSNINETROLL, BETA, POLI, BERNATHY ZSIGA live, JAMES COLE, METHA, BOHUMIL, WONDAWULF és a STEREOKILLAZ is feltűnik majd.

2015. november 21-én kerül megrendezésre a DEADCODE PRODUCTION és a THUNDER szervezésében Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja, a BÓNUSZ Electronic Music Festival, amely közel 40 DJ-t és producert fog felvonultatni a nemzetközi és hazai szcéna legjavából. Az évről-évre Magyarország leglátványosabb eseményeként emlegetett BÓNUSZ pedig idén sem fog engedni a megszokott színvonalból, hiszen a legnagyobb előadók mellett elképesztő vizuális- és lézer show fog társulni az estéhez.

A négy helyszínre szervezett line up a jelenkori e-zene legelismertebb alakjait, valamint a legnagyobb fesztiválok előadóit fogja felvonultatni a budapesti Hungexpo-n, akik a THUNDER, a DEADCODE, a B MY LAKE arénákban, valamint a Soundhead Terrace-on lépnek majd fel.

A THUNDER Arena fellépői a világ legnagyobb fesztiváljairól jönnek Budapestre. Érkezik a kanadai DVBBS, amely az egyik legkeresettebb DJ formáció jelenleg a világban. Jön TUJAMO is, aki szintén több tízezres tömegek előtt bontja le rendszeresen a színpadokat. Fellép a holland DYRO, aki jelenleg a szcéna egyik legtermékenyebb producere, illetve a világ fesztiváljainak legmeghatározóbb nevei között szereplő JULIAN JORDAN is. Magyar részről pedig itt lesz a nemzetközi hírnévre szert tett STADIUMX, továbbá ANDRO, JULIA CARPENTER, METZKER VIKTÓRIA és LOTFI BEGI.

A DEADCODE Arena-t idén is a legnívósabb kortárs techno fogja meghatározni, ahol fellép a techno bárójaként emlegetett DAVE CLARKE, illetve az amerikai DUBFIRE. Jön napjaink, és a műfaj egyik legizgalmasabb párosa: a birminghami techno legenda, SURGEON, illetve a New York-i LADY STARLIGHT, akik közös élő szettel edzik majd a techno arénát. Nem mellesleg itt lesz a Drumcode csillag, ALAN FITZPATRICK, REBEKAH a szintén legendás CLR-től, az olasz SASHA CARASSI, valamint az üstökösként berobbant BLACK ASTEROID; illetve a DEADCODE vezér HOT X, továbbá SANFRANCISCOBEAT és BUDAI is.

A B MY LAKE Arena falait pedig olyan nemzetközi nagyságok fogják bevenni, mint a hét év után új albummal készülő LOCO DICE Düsseldorfból, az egykori Art Department-tag, KENNY GLASGOW, illetve a berlini GREGOR TRESHER. De élő szettel készül PETAR DUNDOV, jön CALEB CALLOWAY New Yorkból, illetve itt lesz JAY LUMEN, valamint DANDY, GABOR KRAFT és SNILLOC.

A BÓNUSZ szabadtéri színpadát idén is a Soundhead fogja fémjelezni, mégpedig BERNATHY ZSIGA, BETA, BOHUMIL, a COLLECTIVE MACHINE, JAMES COLE, MATEO & SPIRIT, NORA MATIS, a SECRET FACTORY, valamint YVEL & TRISTAN fellépéseivel. A színpad a novemberi időjárásra való tekintettel természetesen fűtött lesz.

Szeretettel várunk benneteket november 21-én a 2015-ös BÓNUSZ Electronic Music Festival-on!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, és a könnyebb bejutás érdekében javasoljuk a korai érkezést.

Jó szórakozást kívánunk!

Kapunyitás: 19:30

bonusz electronic music festival 2015 flyer

LINEUP