2022.okt.15.
Hungexpo Budapest
Jegyrendelés Hírlevél Official trailer En

Bónusz Electronic Music Fesztivál

ADAM BEYER presents DRUMCODE ARENA

(alphabetical order)

ADAM BEYER
DJ RUSH
DUBFIRE
ENRICO SANGIULIANO
LILLY PALMER
+
HOT X
MATEO & SPIRIT
SANFRANCISCOBEAT

BOILER ROOM ARENA

(alphabetical order)

CHARLIE SPARKS
CLARA CUVE
KLANGKUENSTLER
LEE ANN ROBERTS
NUR JABER
SHLOMO
TRYM
+
DTNB

SECRET FUSION STAGE

(alphabetical order)

88DUBS
DENES TOTH
JOONE
JUSTRICE
MATT KLEAR
SECRET FACTORY
SOUVEQ
YÖURR


start: 19:30, end: 08:00
Info: info@deadcode.hu, +36 20 77 07 700

BÓNUSZ Electronic Music Festival 2022 - Eljött az idő!

Két év kényszerszünet, pontosabban 1016 nap után 2022. október 15-én újra megrendezésre kerül a budapesti HUNGEXPO-n Közép-Európa legnagyobb egynapos beltéri elektronikus zenei fesztiválja, a BÓNUSZ Electronic Music Festival.

Budapesten először találkozhatunk az ADAM BEYER által jegyzett DRUMCODE kiadó egész estés SHOW-jával. Itt lesznek velünk a kiadó legnagyobb sztárjai, ADAM BEYER mellet DJ RUSH, DUBFIRE, ENRICO SANGIULIANIO, és LILLY PALMER. A hazai pályát HOT X, MATEO & SPIRIT és SANFRANCISCOBEAT fogják képviselni.

A fesztiválon külön arénát kap a BOILER ROOM , ahol olyan djk adják egymásnak a pultot mint CHARLIE SPARKS, CLARA CUVÉ, KLANGKUENSTLER, LEE ANN ROBERTS, NUR JABER, SHLØMO, TRYM és DTNB. Közülük többeket élőben közvetít majd a BOILER ROOM TV a hivatalos csatornáin.

A SECRET FUSION Stagen a nemzetközi szinten is egyre nagyobb sikereket elérő kiadó előadói, azaz 88DUBS, DENES TOTH, JOONE, JUSTRICE, MATT KLEAR, SECRET FACTORY, SOUVEQ és YÖURR lesznek hallhatóak.

A fesztivál hivatalos weboldalán minden információt megtaláltok a fellépőkkel, jegyekkel, VIP jegyekkel, jegyátruházással, elővételi helyekkel, megközelítéssel és gyakran feltett kérdésekkel kapcsolatosan:

www.bonuszfesztival.hu

A pontos időrendet az alábbi linken találjátok:

https://www.bonuszfesztival.hu/2022/timetable

A belépés a HUNGEXPO 3. kapu / III. fogadó-n keresztül történik.
Kapunyitás: 19:30
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

KÉZPÉNZMENTES FIZETÉS A BÓNUSZ FESZTIVÁLON

A könnyebb és egyszerűbb fizetés érdekében a BÓNUSZ Festival 2022-n is készpénzmentes fizetési rendszer fog működni, amelyet a HelloPay® fog biztosítani. A HelloPay® terminálok alkalmasak egyérintéssel működő bankkártyák és egyéb érintésmentes mobilfizetés mint például az Apple Pay vagy a Google Pay elfogadására is. Ha nem rendelkezel ilyen bankkártyával vagy eszközzel akkor az erre kijelölt HelloPay® feltöltő pontokon tudsz pénzt tölteni a HelloPay® kártyádra 500 forintos kártya letéti-díj ellenében, amely a feltöltött összegből levonódik. A kártya készpénzzel és bankkártyával is feltölthető, Forinttal és EURO-val egyaránt. Természetesen a kártyákon maradt egységek a rendezvény végén visszaválthatóak az 500 forintos kártya letéti-díjjal együtt. A ruhatárnál a kártyás fizetés mellett majd készpénzzel is lehet fizetni.

BOLT Taxi a BÓNUSZ FESZTIVÁLON

A BÓNUSZ Electronic Music Festival 2022 hivatalos taxi szolgáltatója a BOLT Taxi. BOLT Taxi applikációja letölthető az App Store-ban és a Chrome Web Store-ban. A fesztivál helyszínén kialakított taxiállomáson az autók folyamatosan a rendelkezésedre állnak, de a hívásukhoz az applikációt ajánljuk!

BÓNUSZ FESZTIVÁL BUSZ KÜLÖNJÁRAT

A rendezvény napján este 19:55-től másnap reggel 07:55-ig BÓNUSZ FESTIVAL busz különjárat (10-es busz) közlekedik a Kerepesi út / Pillangó utcai metrómegálló - Őrs vezér tér - Hungexpo / Expo tér útvonalon.

Menetrend:

  • 2022. október 15. 19:55-23:55 óra között szóló járatok 15 percenként
  • 2022. október 16. 23:55-02:55 óra között szóló járatok 20 percenként
  • 2022. október 16. 02:55-07:55 óra között szóló járatok 15 percenként

Megkérünk Titeket, hogy sikeres online jegyrendelés után a visszaigazoló vouchereket a Spam illetve a Promóciók mappában is nézzétek meg, mert nagyon sokszor oda kerülnek a levelek. A visszaigazoló szelvényeket nem kell kinyomtatni, telefonon is felmutatható!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint a minél gyorsabb bejutás érdekében javasoljuk a korai érkezést.

Találkozzunk Budapest legnagyobb elektronikus zenei rendezvényén, ahol a megszokott professzionális fény és hangtechnika mellé idén is látványos laser show párosul.

Az online vásárolt névre szóló visszaigazoló szelvényen egyedi vonalkód található, amelyet a rendezvény helyszínén elektronikusan ellenőriznek. Az ellenőrzés után a vonalkód azonnal érvényét veszti. A Rendezvényre történő belépés feltétele, hogy a visszaigazoló szelvény-t a kapuknál elektronikusan leellenőrizzék és azt érvényesnek találják. Minden további próbálkozás, legyen az újranyomtatás vagy másolat eredménytelen, ezért érvénytelen lesz, tekintet nélkül arra, hogy melyik változat volt az eredeti.
Minden olyan látogatótól, aki már beolvasott vonalkóddal kísérli meg a bejutást, a rendezvényre történő belépés megtagadható. Ezért arra kérünk, hogy gondosan vigyázz a visszaigazoló szelvényedre, ne engedd azt újranyomtatni vagy lefénymásolni, mert a belépés Tőled is megtagadható, amennyiben a másolat előbb érkezik meg a kapukhoz! A DEADCODE PRODUCTION elhárít magáról minden felelősséget, ami az esetlegesen sokszorosított visszaigazoló szelvényekből adódik.

Jó szórakozást kívánunk:

DEADCODE PRODUCTION

Lineup