2019.11.16.
HUNGEXPO BUDAPEST

BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2019

Hosszú, közel egy éves várakozás után elérkezett az idő és most szombaton (2019. november 16-án 19:30-tól) újra nyitja kapuit Európa egyik legnagyobb és leglátványosabb egynapos indoor fesztiválja, a BÓNUSZ Electronic Music Festival.

A budapesti Hungexpo területén megrendezésre kerülő eseményen hosszas tervezések után végre felépülnek a színpadok, a három óriási arénában, valamint egy szabadtéri helyszínen megrendezésre kerülő fesztiválon minden készen áll arra, hogy a világ legjelentősebb elektronikus zenei előadóival, valamint hazánk élvonalbeli DJ-ivel végig táncoljunk egy különleges éjszakát.

Red Arena: LEN FAKI, SAM PAGANINI, JULIAN JEWEIL, THE ADVENT 90's techno set, FJAAK live, HOT X, SANFRANCISCOBEAT, GABOR KRAFT

Green Arena: HOT SINCE 82, ART DEPARTMENT, AME, MATADOR, RECONDITE, GUY J, SECRET FACTORY

Black Arena: DJ RUSH, TOMMY FOUR SEVEN, PERC, 999999999 live, KEITH CARNAL, MATTIA TRANI, SIKZTAH, MATEO & SPIRIT

Akvárium Terrace: AKOS WEX, BERNATHY live, BOHUMIL, DENES TOTH, SABEE, SOUVEQ

A rendezvénnyel kapcsolatos minden információt megtaláltok a fesztivál honlapján, beleértve a jegyelővételi helyek listáját, jegyárakat és a megközelítést: www.bonuszfesztival.hu

A Hungexpo-n folyamatban lévő bővítési munkálatok miatt - a korábbi évek gyakorlatától eltérően - idén a 3. kapu / III. fogadó-n keresztül tudtok bejutni a BÓNUSZ Electronic Music Festival területére.

Találkozzunk tehát Budapest legnagyobb elektronikus zenei rendezvényén, ahol a megszokott professzionális fény és hangtechnika mellé idén is látványos laser show párosul.
Az alábbi linkről letölthetitek a legfontosabb információkat, a fesztivál térképét és az időrendi line up-ot. Javasoljuk, hogy ezeket nyomtassátok ki, vagy mentsétek le mobiltelefonotokra és hozzátok el magatokkal: http://www.bonuszfesztival.hu/2019/infopage-bonusz-2019.pdf

Megkérünk Titeket, hogy sikeres online jegyrendelés után a visszaigazoló vouchereket a Spam illetve a Promóciók mappában is nézzétek meg, mert nagyon sokszor oda kerülnek a levelek.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint a minél gyorsabb bejutás érdekében javasoljuk továbbá a korai érkezést is.

Jó szórakozást kívánunk: Deadcode Production