2017.12.09.
HUNGEXPO BUDAPEST

Ma este BÓNUSZ Festival 2017!

Hosszú várkozás után vérge eljött az idő, december 9-én újra nyitja kapuit a BÓNUSZ Electronic Music Festival 2017. Kerülj Te is a kiváltságosok közé, akik részesei lehetnek Európa egyik legnagyobb és leglátványosabb egy napos indoor fesztiváljának! Közel 10 hónapos előkészítő munka után végre felépültek a színpadok és minden készen áll arra, hogy a világ és hazánk legjobb elektronikus zenei előadói a közönségel együtt ünnepelhessenek egy fékevesztett éjszakán át.

 

A három arénában és egy szabadtéri szinpadon zajló esemény idén is valódi sztárparádéval várja az elektronikus zene kedvelőit a budapesti Hungexpo területén!

 

Kelet és Közép-Európában egyetlen helyszínként itt lesz megtekinthető és meghallgatható RICHIE HAWTIN "CLOSE" néven futó innovativ dj-live show-ja. Az est másik különlegessége, hogy Budapesten először lép fel a két dj legenda: LUCIANO és RICARDO VILLALOBOS, akik egy felejthetetlen 4 órás back to back szettel várják rajongóikat a Green Arénában. Itt lesz még velünk többek között DUBFIRE, OSCAR MULERO, THE ADVENT, REBEKAH és még sokan mások.

 

A további fellépők listáját és a fesztivállal kapcsolatos minden információt megtalálhattok a rendezvény hivatalos weboldalán: www.bonuszfesztival.hu

 

Találkozzunk az év legnagyobb magyar elektronikus zenei rendezvényén, ahol a már megszokott magas színvonalú fény és hangtechnika mellett a Red és Green arénákban idén is professzionális Laser Show vár Titeket!

 

Az alábbi linkről letölthetitek a legfontosabb információkat, a fesztivál térképét, az időrendi line up-ot, valamint az italárakat.

 

Javasoljuk, hogy ezeket nyomtassátok ki, vagy mentsétek le mobiltelefonotokra és hozzátok el magatokkal: http://bonuszfesztival.hu/2017/infopage-bonusz-2017.pdf

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel felhívjuk figyelmeteket a korai érkezésre! Vigyázzatok magatokra és egymásra!

 

Jó szórakozást kívánunk: DEADCODE PRODUCTION


LINE-UP:

 

Red Arena:
RICHIE HAWTIN - CLOSE - Spontaneity & Synchronicity tour 2017
DUBFIRE
THE ADVENT live
JOHANNES HEIL live
BLACK ASTEROID
HOT X
SANFRANCISCOBEAT
GABOR KRAFT

 

Green Arena:
LUCIANO b2b RICARDO VILLALOBOS
SONJA MOONEAR
DORIAN PAIC
SECRET FACTORY
COLOBOMA live
JAMES COLE

 

Black Arena:
OSCAR MULERO
REBEKAH
PFIRTER
JONAS KOPP
ELECTRIC RESCUE
SIKZTAH

 

Akvárium Stage:
MATEO & SPIRIT
GREGORY S
METHA
BERNATHY ZSIGA
BOHUMIL
ADAMBENCE
DENES TOTH 

 

BÓNUSZ Electronic Music Festival 2017 BUSZ KÜLÖNJÁRAT:
A rendezvény napján este 20:05 -től másnap reggel 08:05 -ig a 100 -as busz vonalán különjárat közlekedik az Őrs vezér tér és Hungexpo 1. kapu között.

 

Menetrend:

 

2017. december 9. 19:55-23:55 óra között szóló járat 15 percenként
2017. december 9. 23:55-02:55 óra között szóló járat 20 percenként
2017. december 10. 02:55-07:55 óra között szóló járat 15 percenként