2017.12.09.
HUNGEXPO BUDAPEST

BÓNUSZ Electronic Music Festival 2017

2017-ben december 9-én kerül megrendezésre Európa egyik legnagyobb és leglátványosabb egy napos indoor fesztiválja: a BÓNUSZ Electronic Music Festival.
A három arénában és egy szabadtéri szinpadon zajló esemény valódi sztárparádeval várja idén is az elektronikus zene kedvelőit !
Kelet és Közép-Európában egyetlen helyszínként itt lesz megtekinthető és meghallgatható RICHIE HAWTIN "CLOSE - Spontaneity & Synchronicity" néven futó innovativ dj-live show-ja, amit a világon mindössze 13 helyszínen mutat be. Az audio-vizuális performanszhoz különleges, máshol eddig még nem prezentált, RICHIE HAWTIN-tól megszokott magas színvonalú egyedi látványvilág párosul.
Velünk tart két igazi dj legenda: LUCIANO és RICARDO VILLALOBOS. Mindketten először lépnek fel Budapesten és a Green arénában egy világ szinten is különlegességszámba menő 4 órás felejthetetlen back to back szettel várják rajongóikat.
Csatlakozott a fellépők közé az amerikai techno ikon DUBFIRE is, továbbá olyan klasszikus techno mesterek, mint OSCAR MULERO, THE ADVENT, vagy éppen JOHANNES HEIL. Képviseltetik magukat a fiatalabb techno generáció legjobbjai: REBEKAH, PFIRTER, JONAS KOPP, BLACK ASTEROID valamint ELECTRIC RESCUE is. A lazább ütemek kedvelőinek örömére érkezik SONJA MOONEAR és DORIAN PAIC. A magyar élvonalat pedig többek közt HOT X, SANFRANCISCOBEAT, GABOR KRAFT, SIKZTAH és MATEO & SPIRIT képviselik majd.

További információkat, az országos jegyelővételi helyek listáját és online jegyvásárlási lehetőséget a fesztivál hivatalos weboldalán találtok: www.bonuszfesztival.hu

Találkozzunk az év legnagyobb magyar elektronikus zenei rendezvényén, ahol a már megszokott magas színvonalú fény és hangtechnika mellett a Red és Green arénákban idén is professzionális Laser Show vár Titeket!

Idén minket is jelölt a holland székhelyű European Festival Awards a Best Medium-Sized Festival és a Best Indoor Festival kategóriákban.
Kérünk Bennetek, hogy szavazataitokkal támogassátok a BÓNUSZ Fesztivált!
http://eu.festivalawards.com/vote/

Jó szórakozást kívánunk:

Deadcode Production


Red Arena:

RICHIE HAWTIN - CLOSE - Spontaneity & Synchronicity tour 2017
DUBFIRE
THE ADVENT live
JOHANNES HEIL live
BLACK ASTEROID
HOT X
SANFRANCISCOBEAT
GABOR KRAFT

Green Arena:

LUCIANO
RICARDO VILLALOBOS
SONJA MOONEAR
DORIAN PAIC
SECRET FACTORY
COLOBOMA live
JAMES COLE

Black Arena:

OSCAR MULERO
REBEKAH
PFIRTER
JONAS KOPP
ELECTRIC RESCUE
SIKZTAH

Akvárium Stage:

MATEO & SPIRIT
GREGORY S
METHA
BERNATHY ZSIGA
BOHUMIL
ADAMBENCE
DENES TOTH

Vegyél részt idén is a MOL és a BÓNUSZ Fesztivál közös játékában!
Tankolj vagy vásárolj a shopban legalább 10.000 forint értékben egy MOL kúton november 20. és december 9. között, hozd magaddal a MOL blokkot a BÓNUSZ Fesztivál-ra és legyél a vendégünk 1400 Ft értékig!