2015.11.21.
HUNGEXPO BUDAPEST

Eljött az idõ: szombaton BÓNUSZ Fesztivál 2015!

Már csak órák vannak hátra Közép-Európa legnagyobb beltéri elektronikus zenei rendezvényéig, a BÓNUSZ Electronic Music Festival-ig! Közel 40 nemzetközi és magyar DJ érkezik a világ és hazánk élvonalából, hogy közösen végigtomboljunk velük egy egész éjszakát a budapesti Hungexpón!

A DEADCODE Arena-ban velünk lesz DAVE CLARKE, DUBFIRE, SURGEON & LADY STARLIGHT élõben, ALAN FITZPATRICK, SASHA CARASSI, REBEKAH, BLACK ASTEROID, HOT X, BUDAI, illetve SANFRANCISCOBEAT.

A THUNDER Arena-ba érkezik a DVBBS, TUJAMO, DYRO, JULIAN JORDAN, STADIUM X, ANDRO, JULIA CARPENTER, METZKER VIKTÓRIA, és LOTFI BEGI.


A B MY LAKE Arena-ba jön LOCO DICE, KENNY GLASGOW, GREGOR TRESHER, PETAR DUNDOV élõben, CALEB CALLOWAY, JAY LUMEN, PETER MAKTO, GABOR KRAFT, valamint SNILLOC.


A Soundhead Terrace-on fellép BERNATHY ZSIGA élõben, BETA, BOHUMIL,

a COLLECTIVE MACHINE, JAMES COLE, MATEO & SPIRIT, NORA MATISSE, a SECRET FACTORY, valamint YVEL & TRISTAN.

Az elképesztõ line up, és a tökéletes hangzás mellé különleges vizuális effektek fognak társulni a fesztiválon, amelynek egyik csúcspontja a DEADCODE és a THUNDER arénákban látható lézer show lesz!

A nagy érdeklõdés miatt, a kényelmesen bejutás érdekében javasoljuk a korai érkezést.

Tarts velünk Magyarország leghangosabb elektronikus zenei ünnepén!

Az alábbi linkrõl letölthetitek a legfontosabb információkat, a fesztivál térképét, az idõrendi line up-ot, valamint az ital- és ételárakat. Javasoljuk, hogy ezeket nyomtassátok ki és hozzátok el magatokkal!

www.bonuszfesztival.hu/2015/infopage_H_bonusz2015.pdf

A névre szóló jegyek tulajdonosait megkérjük, hogy hozzanak magukkal fényképes azonosításra szolgáló hivatalos okmányt, és ezt a beléptetésnél készítsék elõ.


A rendezvénnyel kapcsolatos általános kérdésekért kattintsatok a www.bonuszfesztival.hu/2015/faq oldalra.



A BÓNUSZ Electronic Music Festival 2015 napján este 20:05-tõl másnap reggel 08:05-ig a 100-as busz vonalán különjárat közlekedik az Örs vezér tér és Hungexpo I.-es fõbejárat buszmegálló között.


Menetrend:

2015. november 21. 20:05-23:50 óra között szóló járat 15 percenként
2015. november 22. 00:10-02:50 óra között szóló járat 20 percenként

2015. november 22. 03:05-08:05 óra között szóló járat 15 percenként


Bõvebb információ és online jegyrendelés: www.bonuszfesztival.hu


A 2015-ös BÓNUSZ Electronic Music Festival-t a Valton Security biztosítja a hatályos magyar jogszabályok szerint, a jelenleg szükséges biztonsági szint mértékének megfelelõen, elegendõ számú biztonsági személyzettel.


Jó szórakozást kívánunk!

Kapunyitás: 19:30