magyar  |  english
flyer

BÓNUSZ 2008

Bónusz 2009 trailer


T-MOBILE BÓNUSZ Electronic Music Festival 2009



Az elmúlt hetekben rengeteg email és egyéb megkeresés érkezett hozzánk, hogy több vendégünknek nehézséget jelent a 2009-es Bónusz fesztivál jegyvásárlása a Magyarországon kialakult nehéz gazdasági helyzet miatt. Ezért úgy döntöttünk, hogy Őket segítve egy meglepetés programmal állunk elő.

A 2009. augusztus 29-i BÓNUSZ FESZTIVÁL minden egyes ELŐVÉTELI és HELYSZÍNI JEGYE 2 FŐ BELÉPÉSÉRE JOGOSÍT ÉJFÉLIG !

Mindenkit szeretettel várunk !
info: 06 30 30 30 220

A nyári fesztiváláradat záró akkordjaként augusztus utolsó szombatján újra jelentkezik Magyarország hosszú évek óta legnépszerűbb megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A korábban a Budapest Parádé „hivatalos afterpartija"-ként működő esemény ma már önmagában is a közép-európai térség legjelentősebb egynapos elektronikus-zenei fesztiváljának számít. Ezt a tényt a jól hangzó, ámde üres frázisok helyett idén is a valóban világklasszis nemzetközi előadókat és a hazai szcéna kiválóságait prezentáló line-up bizonyítja. A mennyiség mellett a minőséget is előtérbe helyező Deadcode Production jóvoltából egyetlen éjszaka leforgása alatt annyi külföldi elektronikus-zenei sztár látogat a Népstadionkertbe, amire csak ritkán van példa a hazai fesztiválozás történetében. Az augusztus 29-én, szombaton, este 7 órakor startoló rendezvény a tavalyi évhez hasonlóan a SYMA Rendezvényközpont két óriási, „A” és „B” felségjelű csarnokában várja a rajongókat.

A tizenkét órás fesztiválmaraton nemzetközi meghívottjai között olyan illusztris neveket találhatunk, mint a trance hangzás egyik legkörülrajongottabb bálványa, a fellépéseivel bárhol a világon soktízezres tömegeket megmozgató holland FERRY CORSTEN. Itt lesz továbbá a nemcsak szülőhazája, Nagy-Britannia, hanem az egész földkerekség vitathatatlanul egyik legmegbecsültebb techno dj / producere, a páratlan mixtechnikájáról is elhíresült DAVE CLARKE. Érkezik napjaink egyik legfelkapottabb fesztiválzenekara, a BOOKA SHADE, akik minden eddiginél látványosabb, vadonatúj show-val készülnek.

A jelentősebb hazai techno megmozdulások hosszú évek óta elmaradhatatlan főszereplője, a hazai közönség egyik legimádottabb lemezlovasa, DJ RUSH is bevetésre vár a nyár utolsó szombatján. Szintén a keményebb ütemek híveinek szerezhet majd kellemes élményeket ADAM BEYER és a New York-i technolegenda JOEY BELTRAM.a T-MOBILE BÓNUSZ fesztivál vendége lesz még a trance-slágergyáros BLANK & JONES duó, és a neves Soma Recordings üdvöskéi, az ugyancsak párosban játszó SILICONE SOUL formáció is. Az éjszaka folyamán láthatjuk-hallhatjuk még a frankfurti GREGOR TRESHER live show-ját, az osztrák PHILIPP STRAUB, azaz Felipe szettjét és a szebbik nem képviseletében Csehország első számú hölgy lemezlovasát, DJane LUCCA-t is.

A veretes nemzetközi névsort hazánk legjobbjai, HOT X, CHRISS, BUDAI, STERBINSZKY, KÜHL, COLLINS & BEHNAM, COYOTE, IGOR DO'URDEN, SANFRANCISCOBEAT, DJ NEWL, YVEL & TRISTAN, és JUNKIE & HAWKY egészítik ki.

A technikai és kényelmi körítések, mint a professzionális hang – fény - és vizuáltechnikai rendszerek, a szabadtéri pihenőhelyek, vagy az arénában kialakított T-Mobile Lounge, idén is hűek lesznek a Bónusz Fesztiválokon megszokott magas színvonalhoz.


2009.08.29. T-MOBILE BÓNUSZ Electronic Music Festival 2009
SYMA ”A” és ”B” ARÉNA - BUDAPEST
  
BURN & VISUALPOWER ARENA 'A':
 
FERRY CORSTEN ( NL )
BOOKA SHADE live! ( D )
BLANK & JONES ( D )
SILICONE SOUL ( UK )
LUCCA ( CZ )
DJ OBSERVER ( A )
CHRISS ( H )
STERBINSZKY ( H )
KÜHL ( H )
YVEL & TRISTAN ( H )
SANFRANCISCOBEAT ( H )
JUNKIE & HAWKY ( H )
 
T-MOBILE ARENA 'B':
 
DAVE CLARKE ( UK )
DJ RUSH ( USA )
ADAM BEYER ( S )
JOEY BELTRAM ( USA )
GREGOR TRESHER live! ( D )
PHILIPP STRAUB ( A )
HOT X ( H )
BUDAI ( H )
COLLINS & BEHNAM ( H )
COYOTE ( H )
IGOR DO’URDEN ( H )
DJ NEWL ( H )